Ilusso Építő

SZOLGÁLTATÁSAINK

Egységes minőség minden területen

Generálkivitelezés

Az első konzultációkat követően A-tól Z-ig vállaljuk a teljes folyamatot a tervezéstől egészen a kulcsátadásig.

Komplex szemléletű szolgáltatásunk részeként segítünk a telek kiválasztásában, az engedélyeztetésben, valamint folyamatosan hasznos és releváns információval szolgálunk ügyfeleink számára az egyes lépésekkel kapcsolatban.

Mérnöki és belsőépítészeti tervezés

Építészeti és belsőépítészeti tervek elkészítését is vállaljuk, meglévő tervek esetén pedig végrehajtjuk a szükséges módosításokat és rávilágítunk az esetleges hibákra.

Terveink mindig az igénynek megfelelő stílust és elvárásokat képviselik ügyelve a gyakorlati szempontokra és a tartósságra is.

Elkészült terveinkhez igény esetén virtuális sétát biztosítunk az AR technológia segítségével, amellyel azonnal megtekinthető az épület jövőbeli állapota.

Szakipari kivitelezés

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden részfeladatot azonos minőségben, nagymértékű precizitással és fokozott ellenőrzéssel készítsünk el.

Ezen szolgáltatásaink közé tartozik:

  • Hideg- és melegburkolás
  • Gipszkartonozás
  • Festési munkák
  • Hő-, hang- és tűzgátló megoldások kivitelezése
  • Villanyszerelés

Projekt lebonyolítás

Gyakori probléma egy összetett folyamat menedzselése kapcsán, hogy bizonyos részletekre nem kerül megfelelő hangsúly, akadozik a kommunikáció vagy pontatlanok a becslések.

Megrendelőinknek segítünk kiválasztani a megfelelő építési módszereket, ütemtervet készítünk, összeállítjuk a költségvetést, illetve végrehajtjuk a projektek lebonyolításához kapcsolódó valamennyi részfeladatot.

Gépészeti kivitelezés

Nem csak generálkivitelezőként, de épületgépész partnerként is rendelkezésre állunk ügyfeleink számára.

Ennek jegyében fontosnak tartjuk a megújuló megoldások használatát és integrációját rendszereinkbe, így biztosítva az alacsony víz és energiafelhasználást az épület teljes élettartama alatt.

Szolgáltatásaink:

  • Vízellátás, vizesblokkok szerelése
  • Csatornázás
  • Fűtés és hűtési rendszerek szerelése
  • Gázellátás
  • Légtechnika szerelése

Műszaki ellenőrzés

Hitvallásunk része, hogy gondos tervezéssel és megfelelő szakértelemmel egy kivitelezés alatt előforduló összes komplikáció megelőzhető.

Azon ügyfeleink számára, akik szeretnék elkerülni a fölöslegesen végrehajtott lépéseket, kizárólag szakmai szemmel észrevehető hibákat, esetleg visszafordítani egy balszerencsésen megkezdett kivitelezést, műszaki ellenőri szolgáltatást biztosítunk.

Műszaki ellenőrünk garantálja a biztonsági és jogszabályi kötelezettségeknek való pontos megfelelést, továbbá a maximális fegyelmet a munkaterületen.

Készen áll az egyedi IlLUSSO élményre?

Kérjen visszahívást, vagy keressen minket az oldal alján található elérhetőségek valamelyikén!