Ilusso Építő

ÜDVÖZLI AZ ILUSSO CSAPATA!

Bízza ránk

Rólunk

Néhány évvel ezelőtt szembesültünk először azzal a problémával, hogy bár megannyi kiváló építőipari vállalkozás van Magyarországon, jórészüknél nem fordítanak kellő figyelmet ügyfeleik folyamatos tájékoztatására, és nem kísérik végig őket az útvesztőkkel teli kivitelezési folyamaton.

A gyakorlatban, ez nem pusztán időráfordítást és kiemelkedő kommunikációt, de magas szintű technológiai fejlesztéseket is jelent a részünkről.

Ügyfeleink az AR adta lehetőségekkel így akár virtuális sétát is tehetnek a készülő ingatlanban, beleértve annak minden berendezését a leendő elkészült állapotnak megfelelően.

Víziónk egyik alappillére, hogy a megrendelés pillanatától a kulcsátadásig egy kiszámítható, élményteli folyamaton keresztül gondoskodjunk ügyfeleinkről.

Elejétől a végéig

Kiemelkedő ügyfélélményünk részeként jóval a kivitelezés megkezdése előtt, akár már a telekválasztásnál becsatlakozunk az építkezés folyamatába.
Ezáltal képesek vagyunk minden felmerülő kérdést megválaszolni és garantálni nem csak az elkészült ingatlan minőségét, hanem a későbbi használat élményét is.

Figyelembe vesszük többek között a környéket, a megközelíthetőséget, illetve a közelben tervezett jövőbeni beruházásokat, legyen szó a szomszéd telekre épített házról, amely eltakarhatja a kilátást, vagy egy hamarosan épülő közeli gyorsforgalmi útról, amely további lehetőségeket biztosíthat az ingatlan tulajdonosa számára.

Ami jellemez minket

Készen áll az egyedi IlLUSSO élményre?

Kérjen visszahívást, vagy keressen minket az oldal alján található elérhetőségek valamelyikén!